SilCast® Önthető szilikongumi termékek

Space Druid szilikonos ördögbot
október 27, 2016
Futópad szilikon olajok a Sári Szilikonfeldolgozó Kft kínálatában
január 16, 2017
Mutasd mind

SilCast® Önthető szilikongumi termékek

 

elektronikai-beagyazo-ontheto-szilikon elelmiszeripari-ontheto-szilikon hoallo-folyekony-szilikon szilikon-gyurma silcast-rtv-dc-ontheto-szilikongumi silcast-rtv-2-ontheto-szilikon

 

 

A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. kereskedelmi termékei között megtalálhatók a SilCast önthető szilikongumi rendszerek. Kimagasló mechanikai, kémiai és hőstabilitás jellemzi termékeinket, hogy a legextrémebb felhasználás mellett is megfelelő megoldást nyújtsanak a felhasználóink számára. Ajánlunk termékeket cukrászati formanak, elektronikai beágyazó anyagnak, alacsony olvadáspontú fémek öntősablonjának, speciálisan műyanta ékszerek és makettek formázógumijának és műkő öntősablonjának.

Szakembereink a megfelelő anyagválasztás mellett, formakészítési és használati tanácsokkal is szolgálnak így minden felhasználónk elképzelését segítünk megvalósítani. Nem ismerünk lehetetlent.

 

SilCast önthető szilikon termék választékunkról a szilikongumi webáruházunkban találnak bővebb leírásokat és hasznos információkat, amit a bevásárló kocsira kattintva azonnal el is érhetnek.

sari-szilikonfeldolgozo-webaruhaz

 

sari_logo

H-1097 Budapest Kén utca 8.
Térkép!
H-Sz-Cs 7:30-14:00  k-P 7:30-16:00
Tel: 06-30-327-7255, 06-30-648-1665
Email: info@sariszilikon.hu
Webshop: www.bolthely.hu/szilikon

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!