Rólunk

Cégünk 2010 februárjában csatlakozott, az akkor még igen szűk hazai szilikongumi feldolgozók táborába. Közel 20 éves szakmai tapasztalatot ötvöztünk egy teljesen újszerű, egyedi, fiatalos lendülettel és szemlélettel, hogy a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. minden téren megfelelhessen a XXI. század követeléseinek és elvárásainak.
Fő tevékenységünk a HTV WMQ szilikongumi termékek gyártása és fejlesztése. Az első perctől kezdve olyan gyártási kultúrát igyekeztünk cégünk üzemében kialakítani, ami véleményünk szerint egy szilikonból készülő terméket meg kell, hogy illessen. Ilyenek a labor tisztaságú gyártási körülmények, a precíz és célorientált gyártógépek, korszerű és nagypontosságú mérőműszerek a tanúsított ISO minőségirányítási rendszer és természetesen a megfelelő minőségű és tisztaságú szilikon alapanyag.
A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. kizárólag, Európa egyik tradicionális alapanyaggyártójának a német Wacker Chemie AG-nak a kiváló minőségű és szigorúan ellenőrzött szilikon alapanyagait használja fel a termékei előállításához. Termék fejlesztések, egyedi szilikon igények esetén a Wacker teljes szervízszolgáltatását élvezhetjük, így rendelkezésünkre állnak anyag és termék vizsgálatok, tanúsítványok, igazolások és laborvizsgálati lehetőségek.
Szilikon termék gyártás terén szeretnénk teljes szolgáltatást nyújtani magán és céges partnereink számára. Legyen szó általános extrudált vagy préselt szilikongumi gyártmányról vagy egyedi igények és követelményeknek eleget tevő high-tech szilikongumi termékről. Bízvást állíthatjuk, hogy szakembereink szakirányi képzettsége és szakmai elismertsége a hazai viszonylatban példaértékű és kiemelkedő. Számos kitüntetett fejlesztés, megoldhatatlannak bélyegzett szilikon alkatrész és közel 1000 elégedett visszatérő ügyfél a magán, az ipari, élelmiszeripari, orvosi vagy a gyógyszergyári szektorból.

Számunkra az elégedett ügyfél a legjobb reklám.
Köszönjük a megtisztelő bizalmat.