Általános és speciális szilikonzsírok

wacker szilikon ragasztók
Szilikongumi ragasztók és szaniter szilikon tömítők
június 13, 2017
Sári Szilikonfeldolgozó kft. – A nagy bejelentés…………….
szeptember 27, 2017

Szilgrease szilikonzsír logo

SzilGrease® szilikonzsírok

A Sári Szilikonfeldolgozó Kft.  kínálatából nem maradhatnak ki az általános és speciális szilikonzsírok sem. Több típus, változatos kiszerelésben érhető el felhasználóink számára. Forgalmazunk általános szilikonzsírt olyan felhasználási körülményekhez, ahol a szilikonzsírral szemben csupán a hőállóság vagy a kémiai tisztaság az elvárás. Létezik ipari és élelmiszeripari minőségben is. Termékkínálatunkban megtalálhatók még a grafit illetve teflon por töltésű szilikonzsírok. Ezen típúsok felhasználását a nagyobb igénybevétel, magas hőmérséklet és plusz kenés biztosítása teszi szükségessé! A grafit illetve a teflonpor is képes a szilikonzsír megsemmisülése után is a kívánt felületeket kenni, illetve a felületek súrlódását csökkenti. Természetesen egy gép csapágyainak, fogaskerekeinek  esetében csupán a porfilm jelenléte és kenése nem elégséges!

A szilikon zsírok általános technikai információit és leírásait megtalálhatják a webáruházunkban, ahol akár kis mennyiségekben magán és céges partnereink is megvásárolhatják termékeinket az alábbi kosárra kattintva.

sari-szilikonfeldolgozo-webaruhaz-szilikonzsír

Sári Gábor / szakmai vezető, ügyvezető
Tel: 06-30-648-1665
email: sari.gabor@sariszilikon.hu

Sári Gábor István / mérnök üzletkötő
Tel: 06-30-327-7255
email: sari.gistvan@sariszilikon.hu

Sári Szilikonfeldolgozó Kft
H-1097 Budapest Kén utca 8.
Térkép!
H-Sz-Cs 7:30-14:00  k-P 7:30-16:00
Tel: 06-30-327-7255, 06-30-648-1665
Email: info@sariszilikon.hu

Az oldalon található minden szöveg es és képi információ a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. saját tulajdona. Ezen anyagok bármilyen jellegű felhasználása, más hasonló oldalon való szerepeltetése, megjelenítése, másolása vagy átültetése a vásárlók megtévesztése, félrevezetése végett 1996. évi LVII. törvény értelmében szigorú jogi büntetést von maga után!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!