Peremes borászati szilikon dugók a webáruházban

Ikarus 55 díszléc takaró szilikon profilok
augusztus 4, 2020
800x600 mm szilikon lap
Szilikon lapok, lemezek
szeptember 21, 2020
Mutasd mind
Peremes borászati szilikon dugó

 

Peremes borászati szilikon dugók a webáruházban

 

Peremes borászati szilikon dugó

A HTV (Hoch Tempaeratur Vulkanisierung) szilikon közel fél évszázadon keresztül szolgálták hűen és kielégítően a borászok és pincészetek magas igényeit. Napjainkra azonban a megnövekedett elvárásokat  és a kimagasló minőséget csak új, modern szilikon alapanyagokkal lehet teljesíteni. Az általános HTV szilikonok hagyományos peroxidos térhálósítása ugyan hosszú utóhőkezeléssel alkalmassá tehetők olyan jellegű felhasználásokra, ahol tartósan kell érintkeznie az élelmiszerrel, de sajnos a kémiát meghazudtolni nem lehet.  A több órás mesterséges öregítés hatására a szilikon dugók élettartama rohamosan romlik, és sajnos csúnya sárgás színt vesznek fel a tiszta, transzparens szín helyett. Még ezeket a negatív eredményeket fölvállalva sem garantálható a kémiai tisztaság. A HTV szilikonok esetében jelentős peroxid marad a dugó magjában, ami az idő múlásával a felület felé vándorol, így a leggondosabban gyártott hagyományos szilikon boros dugó is képes lehet szennyezni a bor zamatát és befolyásolni a minőségét. Számunkra egy ilyen eredmény nem elfogadható, így a Wacker alapanyag gyártó céggel együttműködve egy új high-tech szilikon alapanyagot teszteltünk és próbáltunk le hazánkban egyedüliként. A Platina katalizátoros szilikon kaucsukok térhálósítására nincs szükség peroxidra, így nincs szennyező, maradék peroxid, nincs kellemetlen szag, szín, csak egy optikailag és kémiailag tiszta szilikon termék. Nem elhanyagolható tény, hogy mechanikai tudásukban és élettartamukban magasan a HTV szilikonok fölé emelkednek. A PT szilikonok megkapták a legszigorúbb USP6 tanúsítványt is, ami nem csak az élelmiszeripar számára, hanem a gyógyszer illetve a humán egészségügy számára is a legmagasabb felhasználhatósági igazolást jelent. Gyártmányainkat továbbá ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel is tanusítjuk, így egy árban nem jelentősen drágább, de mégis az ismert HTV szilikon dugóknál merőben jobb és biztonságosabb terméket vásárolhat meg.  Igényes borhoz igényes eszközöket javaslunk alkalmazni és ebben állunk a rendelkezésükre.    

Igényes  magán-  és  ipari  borászatok  számára,  szabványos  fahordókhoz  kifejlesztett  borászati  dugó. Magyarországon  egyedüliként  platinakatalizátoros minőségben. Tökéletesen  színtelen,  szagtalan,  USP VI  minősítésű (a legszigorúbb élelmiszeripari és gyógyszeripari minősítés),  élelmiszeripari  felhasználásra  engedélyezett  VMQ  szilikonból  préstechnológiával  gyártva.  Igényes  borászok, borászatok,  minőségi  magyar  borok  nélkülözhetetlen  kelléke!

sari-szilikonfeldolgozo-webaruhaz

Megrendelehetők a webáruházunkban a kosárra kattintva!!!!!

Átvétel:
GLS előreutalás: 1550 Ft, GLS utánvét: 1715 Ft, Személyes átvétel: 1097 Bp. Kén utca 8. J épület
Megrendelés:
Telefon: 06-30-327-7255, email:info@sariszilikon.hu, webáruházi felületen keresztül
Szakmai információk, szilikon csövekhez kapcsolódó kérdésekkel, termékkel kapcsolatos felhasználói információkkal kapcsolatosan érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:
Sári Gábor / szakmai vezető, ügyvezető
Tel: 06-30-648-1665
email: sari.gabor@sariszilikon.hu

Sári Gábor István / mérnök üzletkötő
Tel: 06-30-327-7255
email: sari.gistvan@sariszilikon.hu

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom!