Szilikongumi termékeink

Minőségi termékek:

A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. 2011 óta az Eurocert által tanúsított ISO 9001/2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. Számunkra fontos, hogy egy termék átvétele során Partnereik ne csak egy legyártott szilikon terméket kapjanak, hanem egy komplett szolgáltatást, egy átfogó és komplex feladat megoldást, ami hozzájárul az adott termék vagy cég sikeréhez, fejlődéséhez.

Szaktanácsadás, tervezés:

Közel 30 éve dolgozunk, fejlesztünk, tervezünk és álmodozunk a műanyagipar kicsit sem egyszerű világában. Számos fejlesztési munka, forma és termékdíjas szilikontermék, megoldhatatlannak minősített extruziós gyártmány és közel 1000 szilikon prés szerszámmal a hátunk mögött várjuk az új igényéket, a kérdéseket, problémákat. Hisszük, hogy minden kérdésre meg van a jó válasz és mi segítünk, hogy a megfelelő szakmai információkhoz jusson és pár kérdés után már megoldottnak tudja a problémát. Ha elakadt egy fejlesztési munkában, vagy nem jut a megfelelő válaszokhoz akkor forduljon hozzánk bizalommal nem fog csalódni szaktudásunkban.

Termékátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt szilikon termékeket készrejelentést követően a 1097 Bp. Kén utca 8. (Depochem raktárbázis) szám alatti üzemünkben vehetik át a magán és céges Ügyfeleink. Ingyenes telephelyi parkolás akár teher vagy személyautóval. Házhozszállításban partnerünk már 10. éve a GLS futárszolgálat. A csomagfeladást követően a termékeinket 24 órán belül kézbesítik a megadott címre. Gyorsan, megbízhatóan, rugalmasan és kényelmesen.

SZILIKONGUMI ALAPANYAG KEVERÉKEK

Vállaljuk egyedi receptúrák szerinti szilikon alapanyagkeverékek készítését préstechnológiához illetve egyedi felhasználásokhoz az általunk elérhető Wacker Elastosil szilikon alapanyagok teljes palettájából.. A szilikon coumpand elkészítéséhez csupán a vulkanizációs módot, az elvárt keménységet, hőállóságot és az esetleges színigényt kell megfogalmazni, minden más a mi feladatunk. Az Ön dolga csupán a felhasználás. 

SZILIKONGUMI CSÖVEK

Szabványos méretsor nélkül kínálunk Partnereink számára flexibilis, vegyszer, hő és hidegálló szilikongumi csöveket az ipar és gépgyártás számos területére. 0,8 mm-es belső átmérőtől egészen 35 mm külső átmérőig vállaljuk szilikon tömlők gyártását tetszőleges csőmag és csőház párosítással. A hő és vegyszerállóság alap, a falvastagság, a keménység, a hőstabilitás és szín az Ön igénye szerinti. Járatosnak számító csöveinkből gyors 2-7 munkanapos gyártást tudunk garantálni 5-25-50 fm-es minimális rendelési mennyiséggel, míg az egyedi méretű, keménységű, hőlláságú és színű szilikon csöveket 5-25-50 fm-től az Ön elvárásai és igényei szerint készítjük el, akár orvosi, élelmiszeripari, vagy csak alap ipari minőségben.

 

 

csoatm

Szilikoncsövek járatos átmérői d/D mm:
( d=belső átmérő / D külső átmérő mm)

1/2 , 1/3, 2/3 , 2/4, 2/5 , 3/4 , 3/5, 3/6 , 3/7 , 4/5, 4/6, 4/7 , 4/8 , 4/9 , 4/10 , 5/6, 5/7, 5/8, 5/9 , 5/10, 6/8, 6/9, 6/10, 6/11, 6/12, 6/14, 7/9, 7/10, 7/11, 7/12, 7/13, 7/14, 8/10, 8/12, 8/14, 8/16, 9/11, 9/13, 10/12, 10/14, 10/16, 10/20, 12/14, 12/16, 12/18, 14/20, 16/20, 19/25, 20/26, 20/30

Egyedi rendelésre, a fenti méretektől eltérő méretű csöveket is legyártjuk megrendelőinknek!

SZILIKON ZSINÓROK, SZALAGOK

Általános tömítéstechnikai célokra gyártunk kör-, négyzet-, és téglalap szelvényű szilikonzsinórokat és szalagokat igény szerinti keménységű és hőtűrésű kivitelben. A minimális rendelési mennyiség mérettől függően 10…25 fm között változik. A szilikon szalag és zsinór méreteket Ön határozza meg 40x 40 mm befoglaló méretek között szinte az összes paraméter variáció választható szükség szerint akár furatos kivitelben is. Vállalkozunk termékeinkből akár nagyméretű gyűrűk ragasztással történő végtelenítésére is. Elsősorban fixen beépített, nyugvó tömítések pálinka és autokláv tömítések, meghajtó szíjak céljaira.

zsinoratmKör szelvényű szilikon zsinórok járatos méretei:
D=külső átmérő mm

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 15, 18, 20, 22, 25 mm

Egyedi rendelésre ,a fenti méretektől eltérő méretű zsinórokat is legyártjuk megrendelőinknek!

ALAKOS SZILIKON PROFILOK

A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. vállalja egyedi alakos, vagy különleges geometriájú profilok extrúziós gyártását is. A tervezéstől egész a termék átadásáig végig kísérjük a folyamatokat így Önnek csupán a szilikon profil geometriáját kell kitalálnia, a többi a mi feladatunk a szerszámkészítéstől a végtermékig legyártásáig. Egy nagy precizitású vízszintes, egy korszerű függőleges elrendezésű extruder sor és szakembereink közel 30 éves szerszámkészítői tapasztalata a garancia termékeink tökéletes minőségére. Vállaljuk továbbá elöregedett profilok hozott minta szerinti elkészítését is, egyszerűbb profilok esetén akár szerszámkészítési költségek nélkül.

Préselt szilikon termékek, szilikon formadarabok

Üzemünkben 3 db kimagasló pontosságú, nagy záró erejű, közepes szerszámméretekre optimalizált présgép teljesít szolgálatot, hogy a legbonyolultabb alkatrésztől a legegyszerűbbig szinte minden formacikk gyártását biztosíthassuk partnereink számára. A szilikongumi sütő szerszámokat a tervezéstől egész a próbagyártásokig egy precíz és jól összeszokott csapat végzi, akik ez idáig bőven 1000 elkészült szerszámot jegyeznek a nevük mellett. Termékeink között orvosi műszerek és eszközök alkatrészei, gyógyászati segédanyagok, élelmiszeripari, általános ipari minőségű és általános célú O gyűrűk, lapos tömítések és különféle szilikon formacikkek is megtalálhatók. A mai modern forgácsoló gépekkel a szerszámkészítésben szinte nem létezik „lehetetlen”, mi segítünk abban, hogy ez a „lehetetlen” szilikon testet is öltsön.

Szilikongumi lemez, szilikongumi lap

Termékkínálatunkból nem hiányozhatnak a szilikon lemezek. A szilikon lapok elérhetők 200×200, 300×300, 600×600, 800×600 mm-es tábla méretekben vagy 1200 mm-es szélességben kalanderezett kivitelben is. Igény esetén a szilikon lemezek rendelhetők akár növelt hőállósággal vagy egyedi színben és keménységben is. Az általános méretű transzparens szilikon lemezekből folyamatos raktérkészletet biztosítunk, de rövid határidővel vállaljuk önálló elképzelések legyártását és kivitelezését.

Szilikon karimák és szilikon lapostömítések

Az ipari és gyógyszeripari vezetékrendszerek egyik legfontosabb és legelterjedtebb tömítő eleme a szabványos szilikon karimák termékcsaládja. A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. elsősorban az NA szabvány méretsort használja, de természetesen egyedi méretek kivágás és lyukasztása is megoldott akár ipari, élelmiszeripari vagy gyógyszergyári minőségnek kell megfelelnie.
Szilikon karimáink elterjedtek a magánszektor felhasználásában is. Egyedi igények és méretek után készítünk pálinkafőző üstökhöz fedéltömítést, akár hozott minta alapján, vagy megadott méretek után is. Szilikon termékeink tökéletesen vegytiszták és kémiailag teljesen semleges anyagok, így felhasználásuk során nem szennyezik, vagy ízesítik meg a párlat aromáját.

GastroSzil® élelmiszeripari szilikon termékcsalád

A GasztroSzil® elnevezés kizárólag olyan szilikon termékeket illet meg, melyek a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. üzemében készültek és rendelkeznek a szigorú FDA (Food and Drug Administration) élelmiszeripari minősítéssel. Üzemünk laborszerű tisztasággal ellenőrzött alapanyagokból és tanúsított minőségirányítási rendszerrel garantálja, hogy az elkészített termék tökéletesen alkalmazhatók élelmiszerrel érintkező felhasználás esetén is. A GasztroSzil® termékcsalád magába foglalja az élemiszeripari szilikon termékeink teljes méreteit és típusait, ezen belül is a szilikon csövek, szilikon szalagok, szilikon profilok és élelmiszeripari formacikkek és önthető szilikonok teljes választékát. Termékeink alkalmazhatók, pék és sütőipari kemencék ajtó tömítéseinél, ital és kávéautomaták berendezésinél, technológiai vezetékként élelmiszeripari töltősorok felhasználásánál, pálinka vagy főzőüstök hőálló tömítéseként is és az élelmiszeripar megszámlálhatatlan szakterületén. A GasztroSzil® márkanév egyet jelent a megbízható minőséggel…

KlinikSzil® orvosi minőségű szilikon termék család

Kizárólag orvosi minőségű, sterilizálható, átlátszó és nagy kémiai tisztaságú szilikon termékek tartoznak a KlinikSzil® termékcsaládba. Elsősorban műtéti szilikon drén csövek, szívó és tisztító csövek tartoznak ebbe a kategóriába, speciálisan kórházak műtői és laborjai számára. Minden termék alapanyaga FDA minősítéssel és humán felhasználási engedéllyel rendelkezik. Speciális igény esetén felmerülhet ennél is tisztább peroxid mentes szilikongumi. Ilyen esetben platina katalizátoros szilikonokat alkalmazunk műtéti szívó csöveink gyártásához, melyek alapanyaga már USP 6 tanúsítással is rendelkezik. A KlinikSzil® termék család termékei az évek során felhalmozott éles kórházi felhasználói kívánalmak és elvárások alapján lettek kifejlesztve, így mondhatni szinte minden műtőben univerzálisan alkalmazhatók. Természetesen, mint minden termékünk esetén itt is van mód egyedi és speciális elképzelések megvalósítására, kizárólag a tisztaságból nem engedünk, minden más a Partnereinken múlik.

PharmaSzil® gyógyszergyári tisztaságú szilikon termék család

A PharmaSzil® termék család minden terméke kizárólag platinakatalizátoros WMQ szilikongumiból készül, szigorú és ellenőrzött tisztaság és minőségi feltételek mellett. Minden termékünk alapanyaga USP 6 és FDA minősítéssel kerül gyártásunkba, hogy a gyógyszergyári előírásoknak megfelelve, olyan terméket hozzunk létre, melyből még extrém üzemi feltételek mellett sem vándorol vagy válik ki olyan anyag, ami károsíthatná, vagy a szennyezhetné a gyógyszert, vagy azok készítményeit. A platinás szilikon alapanyag mondhatni a szilikon ipar Rolls Royce-a. Nem csak kémiailag tisztább és stabilabb anyag, mint a peroxidos szilikonok, de számos paraméter és mechanikai érték a platinás rendszerek felé billenti a mérleg nyelvét. A PharmaSzil® szilikon termékek képviselik a modernkor szilikonjait a napjaink legigényesebb felhasználói számára.

IndustrySzil® különleges igényű ipari szilikon gyártmányok

Napjainkban az ipari felhasználás is megköveteli az egyedi anyagokat. Vannak területek, ahol nem elég a -50 °C hidegtűrés, vagy előírás a láng, tűz és gőzállóság, esetleg növelt mechanikai értékekre, keménységre vagy épp puhaságra van szükség. A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. kellő szaktudással és teljes műszaki háttérrel rendelkezik, ahhoz, hogy Partnereink számára megtaláljuk a megfelelő alapanyagot és technikai megoldást egy sikeres és tökéletes termékhez.

ElektroSzil® elektromosan szigetelő és vezető szilikonok

Az elektronikai rendszerek egyre növekvő felhasználása új, korszerű és nagyátütési szilárdsággal rendelkező anyagok felhasználását követeli meg. Így kerültek előtérbe a vékonyfalú szilikongumi szigetelőcsövek. A milliméterenkénti 17 kV átütési szilárdság mellett nincs szükség extrém falvastagságokra, így nemcsak költséghatékony a felhasználása, de maximális szigetelést nyújt az érintkező felületek és alkatrészek kölcsönhatásakor is. Hőállósága is bőven felette van az általános gumitermékeknek, így extrém hőmérsékleten üzemelő villamos berendezések (szénkefék, tekercsek, erősáramú vezetékek) esetén is hosszan és biztonsággal felhasználhatók, beépíthetők.

Az ElektroSzil termékcsaládba tartoznak még a vezetőképes szilikon elektródáink is. A szilikongumi önmagában rendkívül jó szigetelő, de töltőanyagokkal a vezetőképesség fokozatosan növelhető. A szilikon elektródák nélkülözhetetlen elemei a gyógyászatnak és rehabilitációs kezeléseknek. Mikro feszültségek átvitelére képesek, így az emberi testtel érintkezve bizonyos izomkötegek stimulálását idézhetik elő. Hatásmechanizmusa miatt napjainkban egyre elterjedtebb a fittnes centrumok és edző termekben bizonyos edző gépein is, hogy az edzéssel nem mindig edzhető izmokat is megmozgassa. Egyedi méretválaszték és formavilág, közel 20 éves fejlesztői munka és hazánk egyik legjobb szakemberének a szakmai támogatása és lelkesedése formálta és tökéletesítette ezt az utánozhatatlan és pótolhatatlan termékcsaládot.

SilStrip® szilikon nyílászáró tömítő profilok

A növekvő energia költségek mellett szükségessé vált a nyílászárók utólagos vagy pótlólagos szigetelése. Az első svéd technológiás nútba pattintható szilikon ablak és ajtó tömítések óta közel 25 év telt el, de ennek a termékcsaládnak a népszerűsége azóta is töretlen. Mi szilikon nyílászáró profil gyártók folyamatosan próbálunk lépést tartani az ablakgyártók és beépítők kívánalmaival és elvárásaival,így a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. üzemében mostanra közel 4-5 féle profil család választékából és méreteiből lehet válogatni. Kizárólag ehhez a termékcsaládhoz kifejlesztett alapanyag és tökéletes alaktartást biztosító gyártógépek és szerszámok biztosítják, hogy a termék a beépítéstől közel 10-15 évig megőrizzék tömítőképességük és rugalmasságuk.

Webshop

Kereskedelmi szilikon termékeink:

 

 

 

Wacker szilikon olajok és szilikon olaj emulziók

A Sári Szilikonfeldolgozó Kft kereskedelmi termékkínálatunkból nem hiányozhatnak a nagy hőállóságú, kiváló kenőhatású a német Wacker Chemie által gyártott szilikon olajok. Az ipar és a magánszféra számos területén nyújtanak kimagasló teljesítményt. Alkalmazhatók hőátadó, temperáló vagy vizsgáló olajként, korrózió gátló, impregnáló vagy hidraulika olajként is, de kitűnő szolgálatot tesz gépjárművek gumi és műanyagelemeinek az ápolásában és védelmében. Nélkülözhetetlen kenőanyaga a futópadjainknak és fitnes gépeinknek tovább megtalálhatók RC modelljeink lengéscsillapítóiban és erőátviteli rendszereiben is. A szilikon olajaink viszkozitása a hígabb értékektől ( 50 CPs) egész a zselészerű 12500 CPs tartományig terjed. A szilikon olaj termékeink elérhetők 0.25, 0.5, 1, 5, 10, 20 literes kiszerelésben.

 

SilCast® Kétkomponensű önthető szilikonok

A szilikonok felhasználhatósága igen széleskörű, így bizonyos alkalmazásokhoz egyedi, speciális viselkedésű és vulkanizációjú típusokra van szükség. Ilyen speciális terület a kétkomponensű szobahőmérsékleten kötő önthető szilikon felhasználásával készített formázó sablonok készítése. Mechanikai tudásukat tekintve sajnos messze elmaradnak a HTV szilikonoktól, de a szoba hőmérsékleten ( 20 °C) a katalizátorral történő kikeményedés, a jó folyó és formalekövető képesség a lágy puha végtermék, mind nélkülözhetetlen kellékévé tette az öntőforma készítésnek és mintavételi eljárásoknak. Számos felhasználási terület legyen szó ólom, gipsz, szappan, elektronika vagy csokoládé egyedi formázó anyagként mind önthető szilikonformákat használnak öntősablonként. Termékkínálatunkban különböző keménységű, hőállóságú és minősítésű önthető szilikont találnak 1, 5, 20 kg kiszerelésekben. Az önthető szilikonok végletekig egyszerű, de annál tökéletesebb szilikon típusok, nem kizárólag csak profi felhasználóknak.

Önthető szilikongumi termék választékunkat tekintse meg webáruházunkban:

sari-szilikonfeldolgozo-webaruhaz

Webshop

 

SilBo® Szilikon ragasztók /Wacker E-41, E-43 / FBS / SkillSzil /

Szinte minden szilikontermék esetén elmondható, hogy ragasztásuk nem igazán egyszerű feladat. Kizárólag saját alapú ragasztókkal és ez esetben is rengeteg fontos szabály és előírása betartása mellett lehet 80% körüli ragasztási jósági fokot elérni. Szerteágazó és széleskörű ragasztási feladatokra kínáljuk 3 gyártó több típusú termékét, hogy minden felhasználásra a legtökéletesebb megoldást tudjuk javasolni. Termékeink között találhatók a Wacker E-41 és E-43 és E-43 N élelmiszeripari szilikon ragasztói és az FBS és Skillszil termékcsalád teljes termékválasztéka. Legyen az ecetsavas vagy neutrális, hőálló vagy színes nálunk megtalálja a megfelelő terméket és megoldást.

 

Megrendelné termékeinket?

Jelentkezzen!

+36-30-648-1665